пʼятницю, 23 грудня 2022 р.

       На початку листопада відбулося чергове засідання методичного об`єднання вчителів природничо - математичного циклу, на якому були розглянуті питання що до складу команди учнів для участі у міському етапі олімпіад з природничих дисциплін.

      Вчителі поділилися своїм досвідом роботи на платформі Classtime, яка дає можливість зручно перевірити знання учнів з предмету, спостерігати успіхи та прогрес кожного.

Багато вчителів нашої гімназії оцінили можливості цієї платформи і успішно нею користуються.



      Вчитель математики Пагурець О.П. розповіла про свій досвід користування онлайн дошкою Jamboard під час онлайн уроку, яка дає можливість мати двосторонній зв`язок з учнями та індивідуально перевірити успіхи кожного








Вчитель хімії Сміян М.С. поділився своїм досвідом роботи з онлайн дошкою Miro, яка дає великі можливості при підготовці та проведенні уроків онлайн.

Вчителі МО ознайомилися з нової багатофункціональною програмою




завдяки якої  вчителі фізики, хімії, математики можуть проводити цікаві інтерактивні уроки, використовуючи обширну бібліотеку та інструменти програми.

Немає коментарів:

Дописати коментар

        На початку листопада відбулося чергове засідання методичного об`єднання вчителів природничо - математичного циклу, на якому були роз...